...

И тъй като сме вече на лятна вълна... We love sunglasses!

Новото попълнение към нашата арт колекция от млади и креативни хора е Венцислав. Учи  фотография, а неговото хоби е изработването на уникални очила, които нямаше как да подминем! Дръзки и ексцентрични, те носят fashion заряд и емоция. С изненада установихме, че Венци учи и право... Кой каза, че правистите са скучни???

1. От колко време се занимаваш с изработката на очила?
- Занимавам се с това от скоро, може би около година.

2. Как всъщност започна да правиш това? Кое те вдъхнови?
- Започнах на шега, исках нещо по-странно за една моя фотосесия и реших да направя едни очила. Направих ги с брат ми за около час докато си говорехме.

3. Колко време ти отнема направата на един чифт?
- Различно е. Зависи от какъв материал ще бъдат очилата, дали трябва да се търсят специални неща, какъв точно е модела и т.н. Някои ми отнемат 20-30 минути, други цяла седмица, но най-важното е да имаш идея... и да я запишеш, за да не я забравиш. :):)



4. Имаш ли забележки към това, което правиш?
- Аз винаги имам забележки към това, което правя... винаги може да е по-качествено и по-добре.

5. Кое е общото между правото, фотографията и твоето хоби? Въобще намираш ли нещо общо?
- Ха-ха ... :D:D Доста хора ми задават този въпрос. Общото е, че всички тези неща - правото, фотографията, правенето на разни работи и още куп други, ми харесват. С това искам да се занимавам, доставя ми удоволствие и се забавлявам.

6. Някои от очилата напомнят за ексцентричния стил на Lady Gaga. Тя намесена ли е по някакъв начин в творбите ти?
- Ако трябва да съм честен - да, едни от първите очила, които направих бяха инспирирани от Lady Gaga, но напоследък съм доста разочарован от нея. От доста време насам използвам други начини за вдъхновение, но Lady Gaga ми даде добър старт.

7. Назови с една дума какво е твоето хоби за теб - какво ти дава, как те променя и дори как те спасява.
- Хмм... просто се забавлявам, а бонусът е, че след това имам в ръцете си нещо странно и уникално, което доста хора искат да притежават. :D:D




http://www.behance.net/gallery/Fancy-World/1082117

0 коментара:

Публикуване на коментар